Vi erbjuder

TRÄNING, FÖRELÄSNINGAR OCH EVENT

Personlig träning


För dig som vill träna hjärnan individuellt eller i par tillsammans med en vän eller familjemedlem. 

Träningen passar alla och anpassas helt efter din funktion och dina förutsättningar.


Personlig träning är:

- ett utmärkt komplement för elitidrottare som vet att varje liten detalj kan vara avgörande för optimal prestation. Kan exempelvis tränas under perioder då fysisk träning inte är möjlig p.g.a. skada.

- en lagom utmaning för personer med utmattningsproblematik och hjärntrötthet.

- bra som kompletterande/rehabiliterande träning för personer med olika utmaningar, exempelvis du som drabbats av stroke eller annan hjärnskada. 

- rolig träning för dig som gillar utmaningar och vill må bra i vardagen.


Under vissa omständigheter kan personlig träning genomföras online via videosamtal.

Gruppträning


Vill du träna hjärnan i grupp och skratta tillsammans med andra är gruppträning något för dig. Träningen består av lågintensiva övningar där vi kombinerar rörelser med uppgifter för kognition och perception. Träningen är inte fysiskt ansträngande.


Vi startar nya träningsgrupper vid efterfrågan. Kontakta oss för information om aktuella grupper eller hör av dig om ni är minst 4 personer som vill träna tillsammans. 


Är du intresserad av gruppträning på ditt företag eller din arbetsplats?

Hör gärna av dig så ser vi om vi kan hitta ett passande upplägg.

Föreläsning / Workshop


Vi erbjuder inspirationsföreläsningar som på ett lättsamt sätt ger inblick i träningsmetoden Life Kinetiks syfte, utformning och effekter. Föreläsningens längd och omfattning är flexibel och anpassas utifrån önskemål. Upplägget fungerar bra för både stora och små grupper.

I kombination med föreläsning finns naturligtvis också möjlighet att prova träningen i praktiken. Ni bestämmer om ni vill genomföra ett komplett träningspass eller prova några övningar "invävt" i föreläsningen.

Detta är en uppskattad aktivitet för företag som vill erbjuda personalen både rolig och lite annorlunda inspiration.

Företagsevent - energiboost vid konferens?


Vill ni hitta på något roligt på nästa kickoff eller konferens? Varför inte bjuda personalen på utmanande och glädjefull träning för hjärnan?


Några korta pauser med hjärnträning brukar vara ett roligt och uppskattat inslag vid exempelvis konferenser. I dessa sammanhang kan man naturligtvis också planera in en kort presentation (lightvariant av föreläsning).

Detta upplägg tillför då både inspiration, kunskap, skratt och energi.

KONTAKTA OSS!


Använd kontaktformuläret om du vill ha mer information eller vill boka träning, föreläsning/workshop eller företagsevent.Du förbinder dig inte till något när du skickar dina uppgifter till oss!