Priser - Postural terapi

 
PRISER POSTURAL TERAPI

För nya kunder erbjuder vi ett uppstartspaket bestående av 3 tillfällen: 


STARTBESÖK - TRÄNINGSBESÖK - UPPFÖLJNINGSBESÖK


Ett uppstartspaket innehåller sammanlagt 4 tim och via fliken "Så här går det till" kan man läsa vad de olika besöken innebär och hur det vanligtvis ser ut när vi jobbar med våra kunder.


Under en period erbjuder vi ett prova på-pris där vi ger halva priset på första besöket. Vårt grundpris är 1200 kr/tim vilket innebär att ordinarie pris på startpaketet är 4 tim x 1200 kr, dvs 4800 kr. Med halva priset på startbesöket ger det ett paketpris på 3900 kr.


"Prova på" innebär också att om du som ny kund, av någon anledning, inte vill fortsätta efter första besöket betalar du endast 900 kr och binder dig inte till de två ytterligare besöken.


Efter avslutat uppstartspaket debiteras eventuella efterföljande besök med 1200 kr/tim.

I mån av tid erbjuder vi kostnadsfria hållnings- och funktionsanalyser (ca 45 min) där man får en snabbanalys samt inblick i hur det skulle kunna vara att träna postural terapi. Vid en kostnadsfri analys erbjuds man prova på-pris på startpaketet men binder sig inte till något.

BEFINTLIGA KUNDER HAR MÖJLIGHET ATT GE BORT 2 KOSTNADSFRIA ANALYSER till vänner eller bekanta som kan ha nytta av att prova postural terapi. Kontakta oss gärna vid frågor om detta!

Besöksadress: Aminogatan 13, Mölndal

 

www.habituspt.se


info@habituspt.se


www.facebook.com/habitusposturalterapi


Amelie Olausson: 0735-077699

amelie@habituspt.se